HETA BIH OBILJEŽILA PRVU GODIŠNJICU POSLOVANJA

HETA ASSET RESOLUTION BiH obilježila je prvu godišnjicu poslovanja u Bosni i Hercegovini prijemom koji je 17. novembra 2015. godine upriličen u hotelu Europa u Sarajevu. Prijemu su prisustvovali partneri kompanije iz različitih sfera poslovnog i društvenog života - predstavnici državnog i međunarodnog bankarskog i finansijskog sektora, poslovne zajednice, investitori kao i predstavnici medija.

Video

Fotogalerija

HETA BIH BILJEŽI NOVI POSLOVNI USPJEH

Direktori kompanija HETA ASSET RESOLUTION BIH i Ekoing d.o.o. Sarajevo, Manfred Gram i Rusmir Lopčalija, potpisali su ugovor o prodaji stambeno-poslovne nekretnine u sarajevskom naselju Stup. Inicijalno zamišljen kao kondominium koji podržava standarde i kompoziciju modernog načina života i.e. život, rad i rekreacija, ova nekretnina će uskoro otvoriti svoja vrata novim stanarima i vlasnicima poslovnih prostora. 

Video

Fotogalerija

HETA BiH: PROMOCIJA NA SAJMU ZEPS U ZENICI

HETA ASSET RESOLUTION BiH ove je godine predstavila portfelj nekretnina i pokretnina na Međunarodnom sajmu ZEPS, koji je od 6. do 10. listopada upriličen u Zenici. Tokom pet sajamskih dana, HETA promotivni štand bio je mjesto zanimljivih susreta sa posjetiteljima, kao i sastanaka na B2B razini. ZEPS je ove godine pružio priliku za promociju više od 500 izlagača iz 25 država. Prema službenim statistikama, Sajam je ove godine privukao oko 1.000,000 posjetitelja. 

Video

Fotogalerija

NAGRADA OTIŠLA U RUKE HETA ASSET RESOLUTION BIH

HETA ASSET RESOLUTION BiH dobitnica je ovogodišnje nagrade Međunarodna zvijezda za kvalitet, koju dodjeljuje organizacija Business Initiative Directions – BID Group One. Ova nagrada predstavlja vrijednosti QC100 modela upravljanja kvalitetom, zasnovanog na posvećenosti kvaliteti i inovativnosti poslovnog procesa. Nagrada je uručena generalnom direktoru HETA BiH Manfredu Gramu na Konvenciji održanoj 20. septembra 2015. godine u Ženevi, koja je okupila predstavnike poslovne zajednice i diplomatskog kora iz 49 država svijeta sa svih kontinenata.

Video

Fotogalerija

Navedeni podaci su prikupljeni iz izvora koji se smatraju pouzdanim.

HETA ASSET RESOLUTION BIH ne preuzima odgovornost za potpunu tačnost podataka, promjenu uslova ili opoziv ponude bez prethodne najave.